Urmareste seriale turcesti excelente pe RomaSeriale

Urmareste seriale turcesti de calitate pe RomaSeriale? Băieți buni: Este un serial dramă de producție românească difuzat în perioada 24 aprilie 2005 – 12 iunie 2005 și realizat în studiourile Media Pro Pictures. A fost creat de Andrei Boncea și difuzat de postul de televiziune Pro TV. Serialul ”Băieți buni” prezintă viața de stradă din România. Serialul a avut foarte mare succes și datorită faptului că în coloana sonoră a peliculei s-a regăsit și cântecul „Străzile”, unul din hit-urile formației BUG Mafia. ”Băieți buni” conține 8 episoade cu o durată de aproximativ 50, realizate într-o notă serioasă și presărate pe alocuri și cu momente comice. La succesul acestui serial au contribuit actori celebri ca Florin Călinescu, Dragoș Bucur și Ștefan Bănica Jr. Printre actorii debutanți care și-au căutat faima în lumea filmului din România s-a numărat, cu această ocazie, și Cabral Ibacka sau Răzvan Vasilescu. Din păcate, asemănarea prea mare a secției de poliție din serial cu cea a unei din America, și nu din România, i-a cam supărat pe fani. Serialul s-a bucurat de un succes mare, dar scurt.

Vedat a trăit în aceeași fermă timp de treizeci de ani împreună cu soția sa Hatice, mama Hayriye și trei fii. Fiul lor mijlociu, Hope, sa mutat într-o locație mai centrală cu câțiva ani în urmă, dar adesea vine să-și viziteze familia. Toți, dar fericiți, cel mai tânăr dintre frați, și-au luat pâinea. Mândru de fiii săi, Vedat duce o viață liniștită și liniștită în această fermă. Burcu este singura fiică răsfățată a omului de afaceri Tayfun Olgun. Semn zodiacal care crede că cardul său de credit este o baghetă magică are o viață mai luxoasă decât oricine își poate imagina. Apoi Typhoon fuge în străinătate pentru o acuzație de corupție. Astfel, drumul lui Burcu se intersectează cu familia Aslan, deoarece comisarul care conduce ancheta este Murat Aslan, fiul numărul doi al Camerei. Într-o seară, în timp ce familia Leului stă în grădină cu toată bucuria lor, apare semnul. Vrea ca ferma să fie evacuată. Nimeni în afară de Vedat şi Hayriye nu a înţeles ce spunea fata asta. Deoarece Vedat are un secret datare ani în urmă cu Typhoon, și familia lui este conștient de ea. Citeste mai multe detalii pe Romaseriale.

Lacrimi de iubire: Este un serial TV din România ce a debutat pe data de 19 septembrie 2005 pe postul Acasă TV. Filmările au fost realizate la studiourile MediaPro Pictures Buftea sub bagheta deja celebrei Ruxandra Ion și a lui Iura Luncașu. ”Lacrimi de iubire” a fost difuzat timp de 8 luni, având în total un număr de 200 de episoade. Fiecare episod are o durată de 45-55 de minute. În vara anului 2006 a fost produs și un film cu același nume. Succesul telenovelei a ajuns și în țări precum Bosnia și Muntenegru, Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Kargazstan și/sau Azerbaidjan. Tema muzicală principală se numește „Lacrimi de Iubire”. La final se cântă „Doar Tu”, ambele piese fiind cântate de Adela Popescu și se regăsesc pe albumul ”Lacrimi de iubire”. Printre numele grele din distribuție se numără actorii Adela Popescu, Dan Bordeianu, Lucian Viziru, Nicole Gheorghiu, Constantin Cotimanis, Carmen Tănase, Elvira Deatcu sau Mihaela Bărluțiu. Acțiunea principală se concentrează asupra familiei Varlam, una dintre cele mai bogate din România.

Toată lumea este într-o stare bună atunci când se întreabă despre Adile și Munir, care lipsesc. După ce au aflat că părinții lor sunt în vacanță pentru a face nisbet pentru ei, copiii sunt hotărâți să le arate lui Adile și Munir cum să stea în absența lor. În absența lor, toată lumea distribuie munca. Sener va supraveghea cafeneaua. El are chiar un plan cu totul nou pentru a ateriza Magazin de cafea bijuterie tatălui. Tariq și Itir își vor da seama în curând că nu este ușor să tragi și să transformi casele și să ții membrii familiei sub control. Perran, pe de altă parte, face greșeala vieții sale spunându-i lui șevket că sufletul său este vechi și plictisitor. Șevket ia măsuri pentru întinerire. Adile și Munir, care s-au refugiat într-un hotel după ce barca a lovit țărmul, sunt mulțumiți de starea lor. Aici, Munir decide să-i spună lui Adile de ce a dispărut acum 36 de ani. Emel și Elijah au contract să mănânce . Dar sunt prinși în oameni care nu au fost niciodată acolo.

In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Totul începe când singurul fiu al umilei familii Civan, Sarp, se întoarce acasă din SUA după ce și-a încheiat studiile. Viața lui se va schimba pentru totdeauna când se va întâlni accidental cu Yasemin, fiica cea mai mică a familiei Özdemir, când iese din avion. Yasemin, care urmează să se căsătoreasca a doua zi, de asemenea, nu cunoaște lucrurile care vor urma. Descopera mai multe informatii vizitand acest website Seriale Turcesti.