Kvalitet rengøringsfirma Fyn

Hoj kvalitet rengøring i hjemmet Fyn? Hvor ofte det skal være er helt op til dig. Det vigtigste for os er bare, at vi giver dig mere tid i hverdagen, som du kan bruge på andre og mere fornøjelige aktiviteter. Vi pudser både ud og inde: Vil du gerne have det optimale ud af dine vinduer? Hvorfor så ikke få os til at pudse dem ude som inde? Om du ønsker at være hjemme, mens vi gør det, er helt op til dig. Uanset hvad sørger vi dog for, at vi efterlader dine indvendige og udvendige rammer, som da vi kom – dog med den forskel, at vinduerne er rene og flot pudsede. Læs mere information på Rengøringsfirma.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil høre mere om mulighederne for flytterengøring i forbindelse med din indflytning. Husk servicefradraget ved flytterengøring som privatperson: Passer du gerne godt på dine penge, og vil du gerne have så meget ud af en flytterengøring som overhovedet muligt, kan du benytte dig af håndværker fradraget (som også kaldes for et servicefradrag). Med dette kan du spare op til en tredjedel på regningen for arbejdslønnen. Så kan det pludseligt ikke betale sig for dig at gøre det selv – i hvert fald ikke, hvis du spørger os. Du skal blot huske at gemme kvitteringen, så du har dokumentation for den benyttede service. Vi kan ikke hjælpe dig med at indberette det – det er noget, du selv skal gøre. Om ikke andet ved vi, at du nok skal blive rigtig glad for at bruge det, da det trods alt betaler en betydelig del af regningen.

Vi gør rent for både private og udlejningsfirmaer Du behøver ikke stå i spidsen for udlejningen af flere hundrede sommerhuse, før du er interessant som kunde for os. Vi tager os nemlig gerne af både private sommerhuse såvel som udlejningssommerhuse, hvor der kommer mange gæster igennem på en sommer. Udlejer du dit sommerhus ud privat, men har du ikke lyst til selv at skulle tage turen derud for at være sikker på, at der er rent, gør vi det meget gerne for dig. Det koster ikke meget at få os til at gøre hele dit sommerhus rent. Fordelen er også, at du bare kan læne dig tilbage og hygge dig derhjemme helt uden at skulle tænke på, hvordan sommerhuset mon ser ud.

Vi er et meget fleksibelt rengøringsfirma, der rykker ud på stort set alle tider af døgnet uanset omfang. Du behøver derfor ikke lægge dig fast på en fast aftale eller faste tidspunkter på døgnet, da vi blot justerer det efter, hvad der er brug for. Det vigtigste er, at du og vores øvrige kunder er glade. Vi sigter derfor altid efter resultater, der gør vores kunder tilfredse. Det sker gennem rengøring af høj kvalitet, til en god pris udført med troværdighed og høj kompetence. Det er derfor også vigtigt for os at lære din virksomhed at kende, så vi lige nøjagtigt ved, hvor vi skal sætte ind henne. Ja og allervigtigst: Du bliver altid mødt med et smil på læben.

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed. Find ekstra info på xn--jacobsens-rengring-t4b.dk.